Mercedes-AMG SL var lepoties ar jaunu šasiju

Mercedes-AMG SL septītā paaudze izrādījās ārkārtīgi veiksmīga visos aspektos. Automašīna ar palielinātu benzīna dzinēja jaudu, kā arī patīkami atjauninātu dizainu patika daudziem ātro AMG modifikāciju cienītājiem. Turklāt mani iepriecināja pilnpiedziņas klātbūtne, kurai biroja tirgotāji dziedāja daudz slavinošu odu.
Tagad Mercedes-AMG SL ir saņēmis visaptverošu atjauninājumu, kas ievērojami nostiprināja automašīnas stiprās puses, kā arī tika nomainīts ar daudzām sastāvdaļām. Galvenais uzsvars tika likts uz modeļa šasiju un neatkarīgo balstiekārtu, kas tika izstrādātas gandrīz no nulles.

Rezultātā jaunums ir samazinājis sasvēršanos līkumos, kā arī uzlabojis gaitas gludumu. Tomēr viņi neaizmirsa pievilkt jau tā ļoti griezes momenta benzīna dzinēja jaudu. Rezultātā zirgu ganāmpulks ir pieaudzis par 15 procentiem, un tas viss, pateicoties vienai čipu noregulēšanai.
Neskatoties uz veiktā darba sarežģītību, cena pie oficiālā izplatītāja palika nemainīga. Turklāt AMG rīko akciju un piedāvā pirmajiem simts jaunu preču pircējiem papildu iespēju komplektus, tostarp firmas riepas un sēdekļu pārvalkus ar uzņēmuma logotipu.http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/

1267 0 06.03.2023