Van LEVC kļuva par kemperi

LEVC ir ļoti pieticīgs autoražotājs, taču daudzi autobraucēji no Eiropas izmanto tā komerctransportu. Nesen uzņēmuma flagmanis furgons ar nosaukumu VN5 ir piedzīvojis modernizāciju un pārvērties par īstu kemperi lauku brīvdienām. Bet pats interesantākais ir tas, ka modelis arī pārgāja uz elektrisko vilci.
Sāksim ar interesantāko, proti, kempera tehniskajām īpašībām. Tas tiks aprīkots ar elektromotoru pāri ar kopējo jaudu 150 ZS. Tas nav nemaz tik maz, taču pieticīgo jaudu nodrošina mazais akumulators un pašas automašīnas zemās izmaksas.

Akumulators ir mobilais litija jonu bloks ar pieticīgu 31 kWh, kas ir pietiekami tikai 93 kilometriem WLTP ciklā. Ja vēlaties izkļūt no pilsētas, tad jums vajadzētu izvēlēties tuvākas vietas, tāpēc medniekiem un zvejniekiem, kuri brauc vairākus simtus kilometru vienā virzienā, šis modelis diez vai derēs.
Katrā ziņā kemperis izrādījās diezgan cienīgs. Kabīne ir aprīkota ar atpūtas zonu, ieskaitot izlietni un nelielu gāzes plīti. Bet acīmredzamu iemeslu dēļ šeit nav dušas un tualetes, jo furgona izmērs ir ārkārtīgi mazs.http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/

1253 0 10.03.2023