Eiropas tirgū parādīsies hibrīds Haval H6S

Elektromobiļu pulkā Eiropā ieradās! Runa ir par jauno Ķīnas hibrīdkrosoveru Haval H6S, kas jau pieejams Vecās pasaules salonos. Modelis ir aprīkots ar diezgan patīkamu tehnisko jauninājumu komplektu salīdzinājumā ar benzīna versiju, turklāt tam ir arī glītāks dizains.
Sāksim ar spēkstaciju, kurā ietilpst 211 ZS benzīna četrinieka simbioze. un 325 ņūtonmetru griezes momentu, kā arī vienīgais elektromotors, kas iebūvēts 7DCT robotizētajā transmisijā. Pēdējam, starp citu, ir iespraužama visu riteņu piedziņa, ar ko ne katrs budžeta hibrīds var lepoties.

Kas attiecas uz akumulatoru, tas ir buferis, un tāpēc tas kalpo tikai degvielas taupīšanai. Starp citu, patēriņš salīdzinājumā ar to pašu benzīna ekvivalentu ir samazinājies par 40 procentiem, kas nav nemaz tik maz. Tagad tas ir aptuveni 4,8 litri uz simtu.
Cita starpā ķīniešu dizaineri savu pēcnācēju izskatu ir pievilkuši līdz mūsdienu standartiem. Svaiga optika un diski papildina modificēto interjeru, kur ir sēdekļi ar tagad modē esošajām šuvēm, digitālais instrumentu bloks un elegantas durvju kartes ar augstas kvalitātes plastmasas un alumīnija ieliktņiem.http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/

1234 0 14.03.2023