Tuners prezentēja jaunu projektu - Mercedes-AMG GLS 63 Brabus 900 Superblack


Pazīstamā vācu tūninga studija prezentējusi jaunu projektu - Mercedes-AMG GLS 63 Brabus 900 Superblack, kurā ar individuāli izstrādāta virsbūves komplektu komplekta palīdzību mainīti tehniskie parametri un izskats. SUV ieguva drosmīgu, brutālu tēlu, pateicoties spīdīgi melnai virsbūves krāsai, modificētam buferim ar apakšējo sadalītāju un radiatora režģim.

Papildus iepriekšminētajam, ārpuse ir ieguvusi lielas gaisa ieplūdes atveres un stilīgus pārklājumus uz arkām. Riteņu bāze sastāv no 23", bet tiem, kas vēlas vairāk, var pasūtīt riteņus ar 24. rādiusu. Interesanti, ka sākotnēji pieļaujamais diska izmērs no rūpnīcas ir divdesmit trešais diametrs. Kā norāda modifikācijas izstrādātāji, atjauninātās virsbūves daļas ļāva sasniegt uzlabotu aerodinamisko koeficientu.


Liels darbs veikts arī pie dzinēja. Meistariem izdevās palielināt V-veida "astoņa" tilpumu no 4 līdz 4,4 litriem, palielinot automašīnas kopējo jaudu līdz ārprātīgiem 900 zirgspēkiem - tas ļauj paātrināties līdz simts kilometriem stundā 3,6 sekundēs. Ierobežojums ir 330 km/h, bet vērtība attiecas tikai uz 23 riteņiem. Ar lielāku rādiusu - "maksimālais ātrums" būs 310 km / h.
http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/

1241 0 20.04.2023